Categoriën
Volg ons op Facebook

Ons aanbod Muziek & Film

Bij Tony’s Muziekhuis vindt u een zeer ruime keuze CD’s, vinyl, DVD’s en blurays: wij hebben er zo maar eventjes meer dan 25 000 verschillende voor u in de winkel liggen. Ook hebben we heel wat exclusieve aanbiedingen: interessante CD’s, DVD’s of vinyl die in België niet uitgebracht zijn tikken wij voor u op de kop.

We hebben toch niet wat u zoekt? Dan willen we dat gerust voor u opzoeken en eventueel bestellen! Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail, Facebook of deze website.

CD’s: zeer uitgebreid gamma van zowat alle muziekgenres, gaande van jazz tot pop/rock, blues en wereldmuziek, van klassieke muziek tot hard rock en rock’n roll. Ook hebben we een ruime keuze in Duitstalige en Nederlandstalige CD-albums. We hebben daarnaast nog een mooie selectie oldiesmuziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80.

DVD’s: zeer ruim aanbod van alle genres van films, special interest, TV-series en muziek-DVD’s.

Bluray: ruim aanbod van de belangrijkste films en TV-series en muziek-blurays.

Vinyl: zeer ruim aanbod van de nieuwe releases en legendarische albums in de muziekgenres rock, pop, metal, hard rock, jazz, soul, country, reggae. We nemen sinds 2012 jaarlijks in april deel aan Record Store Day – het feest van alle vinylliefhebbers. Onze vinylprijzen zijn zeer democratisch.

En vindt u toch niet wat u zoekt, vraag het ons dan! Ons bestand telt momenteel ongeveer één miljoen leverbare items. Onze importafdeling heeft connecties met leveranciers van over de hele wereld.

U merkt het: wij zijn een muziekzaak met dat ietsje meer.